Перш за все СПАННА бажає відвідувачам сайту – ЗДОРОВ’Я!
І, безумовно – Любові!

Унікальність СПАННА:
- Всі – з вищою фаховою освітою.
- Клієнт сам обирає зручний для себе тариф.
- Психологічний консиліум (при необхідності).
Спілка психологів Полтави СПАННА — гарант якості!
Голова спілки СПАННА – заслужений працівник освіти України, сімейний психолог, психосексолог.

Увага!
Унікальна особливість СПАННА
Якщо отримана консультація, на думку клієнта, його не задовільнила – кошти платнику повертаються
без жодних суперечок та затримок з боку СПАННА!
Щоправда, за останній рік таких звернень не було…
Презентуємо діяльність наших фахівців

Вдячні листи клієнтів керівництву СПАННА
Олег, 35 років.
Була проблема: Замкнутість, конфліктність, знецінення себе та образи на інших
Реально відчуваю себе оновленим! Живу щасливим й відчуваю ще резерв самовдосконалення!…
Жанна, 51 рік.
Була проблема: Невпевненість у собі, зажатість
Я ніби знайшла кнопку десь у собі та перемикнула її на «світлу сторону життя…
Ольга, 30 років.
Була проблема: Песимізм у світосприйнятті всього
Психолог допоміг мені «розкрити» мої болючі точки, побачити чіткіше мій позитив…
Дмитро, 42 років.
Була проблема: Сексуальна дисфункція
Тепер, після психотерапії в СПАННА, маю почуття спокою та сексуальної впевненості…
Татьяна, 47 лет.
Була проблема: Критицизм, закупоренность
В отношениях: осознала что ЛЮБИТЬ – это глагол, это конкретные действия в ПРИНЯТИИ близких и самой себя…
Володимир, 51 рік.
Була проблема: Невпевненість в собі та напади тривожних станів
Зрозумів що я маю багато рис характеру, які притаманні застряванню на оральній стадії розвитку…
Анна, 27 років.
Була проблема: Почуття самотності
Я ВДЯЧНА своєму Психологу СПАННА, своєму Наставнику, своєму Вчителю за дуже делікатне спілкування з найпершої сесії…
Відгуки клієнтів СПАННА в інтернеті

Идти было сложно и страшно. Но это только до первого сеанса…
Спасибо СПАННА.

Уролог рекомендував – саме до СПАННА.
І реально відчув покращення.

Я почувствовал уверенность в себе, преодолел уныние и страх перед будущим.

Удалось нормализировать отношения с дочкой-подростком.

СПАННА допоможе
Цей сайт створений з метою психологічної просвіти, допомоги та інформування про діяльність спілки психологів Полтави СПАННА.
Путівник за деякими матеріалами сайту

СПАННА на телебаченні, на радіо, в пресі

Професіоналізм психолога, до якого людина звертається за допомогою, має вирішальне значення.
СПАННА – професіонали психологічної допомоги.
Про це свідчать неодноразові публікації в ЗМІ
10 телесюжетів,
Біля 50 радіо сюжетів,
Майже 100 публікацій в місцевій та центральній, популярній та професійній пресі.
Розташування, контакти спілки психологів Полтави СПАННА

Адреса: 36014 Полтава, Миколаївський узвіз 1
Зупинка транспорта: Миколаївська церква.
Телефон, вайбер: +380660487001
Пишіть нам
- Пошта: repeat.sp@gmail.com
- Вайбер: +380660487001
- Telegram: @spanna2023
Тестування
Содержание.
Самые популярные тесты: Тестирование по Люшеру | Тест на агрессию | Тест Айзенка на интеллект (IQ), 40 вопросов | Хороший ли вы друг? | НАСКОЛЬКО ВЫ ЖЕНСТВЕННЫ? | Степень эмоционального возбуждения | КАК ЛЮДИ ВАС ВИДЯТ СО СТОРОНЫ? | УДАЧНЫЙ ЛИ У ВАС БРАК (ДЛЯ ЖЕНЫ)? | Стоит ли Вам заводить собаку? | Понимаете ли вы друг друга? | Тест:как выбрать диету? | ХОРОШАЯ ЛИ У ВАС ПАМЯТЬ? | Повысят ли вас в должности? | Знание правил футбола | Как объяснить грустное настроение? | Счастливы ли Вы в браке? | Кто же я есть на самом деле? | Свои проблемы Вы решаете сами? | Легко ли с Вами? | Умеете ли вы быть счастливым? | Живете ли вы в согласии с собой? |
Содержание.
Эмоции Кокология Для мужчин Для девушек Про любовь Про работу Психика Познай сам себя Для подростков Для школьников Внутрисемейные отношения Для взрослых Для детей Для родителей Для мужа и жены Дружба и друзья Разное Прикольное Зависимости Здоровье Темперамент Характер Психодиагностика Многофакторные опросники Межличностные отношения